Välkommen till Estancia - Leverantör av väggdekoration till fysiska butiker och e-handlare

0400482025

Candle-Lite Tuoksukynttilät

DOFTLJUS FRÅN CANDLE-LITE Att tända ett doftljus är ett av de enklaste sätten att skapa en trevlig atmosfär och stämning för alla typer av miljöer. På bara några minuter fylls rummet med en härlig arom och välbefinnandet stiger. Dessutom så är doftljusen, förutom doften, en snygg inredningsdetalj till rummet.  DET ÄR DOFTEN SOM SÄLJER! Ett doftljus ska ge arom under hela livslängden, inte bara de första minuterna. Candle-lite har tillverkat kvalitets doftljus i över 170 år och har en helt egen forskningsavdelning och testlab för att säkerställa att doftjusen ger optimal förbränning och arom under hela livstiden. Stort fokus läggs på att dofterna ska vara välbalanserade och att det ska finnas dofter som tilltalar alla smaker. Här finns alla typer av dofter från friska, fruktiga och blommiga till mera kryddiga och matinspirerade aromer.  CLP-MÄRKTA LJUS Sedan början av år 2017 är det krav från Kemikalieinspektionen att alla ljus som säljs måste vara "CLP-märkta" (Classification, Labelling and Packaging) Vi kan garantera att doftljusen från Candle-Lite uppfyller dessa krav så att ni som butik kan känna er trygga i att ni säljer en godkänd produkt. Välj Candle-Lite doftljus till er butik för att garantera att era kunder får kvalitetsljus till bra priser! "MADE IN USA" Candle-Lite doftljus tillverkas i Amerika med SafeCore teknik, en teknik som som gör att doftljusen ger optimal doft under hela brinntiden. Ljusen brinner jämnt hela vägen till botten av behållaren utan att göra djupa hål i vaxet. SoftCore tekniken minskar även risken för luftbubblor inuti ljuset.

27 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

27 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Doftljus av hög kvalitet från Estancia

Letar du efter doftljus som kan ge ditt hem en härlig arom? Låt dig inspireras av Estancia, som drivs av ett litet familjeföretag i Smålandsstenar.

Doftljus – en populär present eller julklapp

När det närmar sig jul, högtider och födelsedagar är doftljus en populär present. Gör mormor, farmor, mamma, farfar, morfar eller din syster glad genom att ge bort en härlig doftupplevelse. Doftljus ger näring och energi till våra sinnen, skänker välbefinnande och en andlig dimension till tillvaron. Estancia har doftljus som passar olika smaker och tillfällen. Beställ nu via webbutiken, som även säljer andra artiklar, för att skapa ett mysigt hem. En smart idé är att ta en tur på loppis eller kanske någon antikaffär, för att skaffa ljushållare och därmed ge en helhetsupplevelse. Paketera sedan i ett fint litet paket, och skänk äkta omtanke till någon du bryr dig om.

Ljus och mörker

Mörkret omringar oss, och det är ju bättre att tända ett doftljus än att förbanna mörkret, som någon sade. För att få den rätta mysstämningen är mörkret faktiskt en viktig del. Det får inte bli för ljust helt enkelt! Här är ett recept på skönt mys: samla favoritkuddarna i soffan, kanske en skön filt, brygg en kopp te eller häll upp ett glas vin. Kryp upp i soffan och plocka fram en god bok. Tänd några doftljus. Låt myset börja! Det går förstås att byta ut boken mot favoritserien om så önskas. Men visst gör några tända doftljus stor skillnad? Det är något med levande eld som fascinerar oss människor, som skänker oss ett meditativt lugn som få andra företeelser kan göra. I dagens stressiga samhälle är det viktigt att vi unnar oss lugn och ro, får chansen att varva ner och återhämtar oss. Det är vi faktiskt värda.

Förgyll ditt badrum med doftljus

Är det inköp av doftljus på gång? Kanske piffa upp ditt badrum med en ljus upplevelse. Vad passar bättre än att förena ljus med doft? Estancia har flera olika dofter som kommer att skapa en mysig atmosfär i ditt badrum. Här finns doftljus som melon, kokosnöt, ginger, ananas, vanilj med mera. Tänk dig känslan av att sitta i ett varmt och skönt bad med ett glas vin, med dämpat ljus och några doftljus. Kanske någon musik på i bakgrunden. Det är då harmoni råder. Dofterna kan användas för att motverka dålig lukt. Gör ditt toalettbesök till en njutning genom att ställa ett eller flera doftljus på toaletten. Risken är förstås att besöken blir alltför långa om trivselfaktorn är för hög. Doftljus skapar sammanhållning oavsett milö.

Doftljus i sovrummet

Det är ingen bra idé att ha tända doftljus över natten, men ett tips är att ha ett ljus tänt medan du läser en bok på kvällen. När du ska sova släcker du det, och kan somna i en härligt väldoftande miljö. När du vaknar kanske det fortfarande finns små spår av vanilj eller ananas kvar i rummet. Att vakna i trevlig arom kan rädda en hel dag. Överraska din älskling med ett väldoftande sovrum. Tänd några doftljus, dämpa belysningen och starta lite skön musik i bakgrunden. Enkla medel som skapar en härligt skön mysstämning. Men inte nog med att myset är mysigt och bra för din relation – det är ju avstressande också. De av oss som har barn vet hur välkommen en stunds avkoppling kan vara. När harmoni råder i sinnet kan vi också göra betydligt bättre ifrån oss i livets andra områden.

Vilken doft ska jag välja?

Det finns en doft för varje tillfälle. Dova, söta eller friska dofter – hos Estancia finns doftljus utvalda för att skapa den perfekta stämningen. Ska du ha fredagsmys framför TV:n eller ha en tjejkväll och planera den gemensamma resan? Här finns allt du behöver. Självklart går det att kombinera flera olika dofter på samma gång. Vanilj och melon i varsitt hörn i rummet, eller varför inte melon och ananas? Ett gott råd är att beställa hem flera dofter, så kan du själv pröva dig fram till vilken som är just din favorit. Fråga övriga familjemedlemmar också. Allas näsor är olika, och alla har olika associationer för olika dofter. Det är det som är så roligt med doftljus – de aktiverar minnen, tankar och känslor i våra hjärnor som vi kanske inte visste fanns.

Vad ett väldoftande hem betyder

Människan har fem sinnen, och luktsinnet är ett av dem. I samverkan med övriga sinnen skapas en helhet som kan bidra till en ökad känsla av livskvalitet. Det är ingen slump att dofter används i hälsobehandlingar, som till exempel aromaterapi – där dofter används för att väcka minnen och känslor. Som art har människan varit beroende av luktsinnet precis som andra djur. Vi har sniffat oss till fara, och lyckats överleva mycket tack vare detta. Och visst lever detta kvar än. Doften av nybakade bullar för en tillbaka till barndomen, och andra dofter har andra betydelser. Vilka känslor väcker de dofter som du väljer på dina doftljus? Prova dig fram och se vilket doftljus som väcker vilka minnen. Kanske blir du förvånad över den kraft som dofter har.

Välj i lugn och ro

Låt dig inspireras av de olika föremål som finns på Estancias webbplats. Kanske kan de doftljus, värmeljus eller tavlor som finns där ge en indikation när det gäller vilka färger du ska jobba med. För dig som är klar för dagen är det bara att kliva ner i skumbadet med en surfplatta (vattentät så klart!) och bläddra runt bland artiklar och inspirationsbilder. Finns där något som du blir extra förtjust i? Du ska veta att varje artikel har valts ut med omsorg, för att den håller kvalitet och är vacker. Om du gillar hur Estancia jobbar och tänker, se då till att signa upp dig för företagets nyhetsbrev. Däri kommer mycket matnyttigt förhoppningsvis att hjälpa dig med inspiration för din kommande inköp av doftljus. Tänk på att det inte är artiklar du köper, för det handlar ju i mångt och mycket om att skapa en helhetsupplevelse. Välj doftljus för att få en känsla. Välj Estancia.