Välkommen till Estancia - Leverantör av väggdekoration till fysiska butiker och e-handlare

0400482025

Toimitusehdot

Tilaukset

Tilausten tekemiseen asiakkailla on käytössä verkkokauppa www.estancia.fi tai tilauksen voi soittaa/mailata Estancian asiakaspalveluun. Nettohintaisten nettitilausten tekemiseen tarvitaan rekisteröityminen ja tilin avaaminen. Estancia AB ei ota vastuuta mahdollisesti vääriin käsiin joutuneesta salasanasta. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta rekisteröitynyt asiakas samalla hyväksyy Estancia Ab:n toimitusehdot ja suostuu samalla asiakastietojen tallentamisen Estancia Ab:n asiakasrekisteriin.

Estancia Ab ei solmi toimitussopimusta alaikäisten (alle 18v) kanssa ilman holhoojan suostumusta. Estancia Ab varaa oikeuden yleisinformaatiota koskeviin muutoksiin ja kaikkiin Estancian tuotteita ja palveluja koskeviin tietoihin.

Kaikki kuvamateriaali on tarkoitettu antamaan tuotteesta visuaalinen kuva, mutta kuva ei takaa tuotteen tarkkaa vaikutelmaa ja todellisuutta luonnossa. Mahdollisissa tuotteissa ilmenevissä virheissä varaa Estancia oikeuden korvata asiakkaalle tuotteen jälkikäteen saatavuustilanteen mukaan. Tämä koskee myös mahdollisesti valikoimista poistuneita tuotteita, Estancialla on oikeus korvata tuote vastaavalla tuotteella.

Toimitusehdot

Varastotuotteet lähetetään normaalista samana päivänä ja tilaustuotteet toimitetaan normaalisti 2 – 5 päivän kuluttua tai tilausvahvistuksen mukaan. Tilaukset joiden arvo on yli 350 € toimitetaan Suomeen rahtivapaasti. Alle 400 € tilauksiin lisätään rahtikulut.

Tavaroiden vastaanotto

Vastaanottaessasi lähetystä varmista, että lähetys on tullut oikeaan osoitteeseen, kolliluku täsmää lähetysluettelon kanssa sekä tarkista, että lähetys ei ole vahingoittunut. Vahingoittunut lähetys tai puuttuvat tuotteet tulee reklamoida vastaanottotilanteessa kuljetusliikkeen rahtikirjaan/tietokoneeseen ja välittömästi ilmoittaa asiasta Estancian asiakaspalveluun, kuitenkin viimeistään 8 työpäivän kuluessa saadakseen hyvityksen.

Reklamaatiot ja palautukset

Palauttaaksesi tilatut tuotteet ole yhteydessä Estancian asiakaspalveluun 8 työpäivän sisällä sopiaksesi palautuksesta. Väärin tilatut tuotepalautukset hyväksytään vain Estancian kanssa etukäteen sopimalla. Kaikkien tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia alkuperäispakkauksissa. Hyväksytty palautus hyvitetään vähennettynä käsittelykuluilla sekä rahti-/palautuskuluilla.

HUOM! Älä kirjoita tuotteen pakkaukseen. Liitä mukaan lomake, johon olet kirjoittanut asiaa koskevan informaation.

Hinnat

Annetut hinnat verkkokaupassa, hinnastoissa, tarjouksissa, tilausvahvistuksissa ja laskuissa ovat alv 0%, jos toisin ei ole ilmoitettu. Tilaushetkellä olevat hinnat ovat voimassa, ellei toisin ole sovittu tai hinta on tilausvahvistuksessa oleva hinta. Rahti veloitetaan toimitusehtojen mukaan. Suurempiin tilausmääriin annamme mielellämme tarjoushinnat tapauskohtaisesti.

Maksuehdot

Estancia myöntää 14 päivää maksuaikaa laskun päiväyksestä. Eräpäivän jälkeen veloitetaan muistutusmaksu ja yliaikakorko 10 %. Omistusoikeus tuotteisiin säilyy Estancialla kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. 

Henkilötiedot

Estancia on vastuussa asiakkaan antamista henkilötiedoista. Henkilötietojasi tarvitaan yhteydenpitoon ja palvelulupauksen täyttämiseen. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus tarkistaa rekisterissämme olevat henkilötietosi. Mikäli tiedoissa on virheellisyyksiä, epätäydellisyyksiä tai merkityksetöntä informaatiota, voit pyytää Estanciaa korjaamaan tai poistamaan rekisteröimämme tiedot sinusta. Edellämainituissa tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Force majeure

Estancia varaa oikeuden vapautua velvollisuudesta täyttää sopimus mikäli syynä on luonnonkatastrofi, työmarkkinajärjestojen toiminta, viranomaispäätökset, tappiollinen toimitus alihankkijalta, lakko, tietokonevahinko sekä tapahtumista, joita omasta  toiminnastamme huolimatta ei ole voitu kohtuullisesti ennustaa tai välttää.