Välkommen till Estancia - Leverantör av väggdekoration till fysiska butiker och e-handlare

0400482025

Valokuvakehyksiä pitkin perintein

Estancia AB on valokuvakehysten, valokuva-albumien, peilien, taulujen ja monien muiden tuotteiden tukkuliike.

Asiakaskuntamme koostuu sekä pienistä lahjatavaraliikkeistä että suurista liikeketjuista.

 

Ota yhteyttä myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun asiakaskunnallesi sopiva tuotevalikoima. Autamme mielellämme parhaan ratkaisun löytämisessä.

 

Vahvuutemme ovat:

  • Suuri varasto
  • Nopeat toimitukset ja hyvä palvelu
  • Laaja sortimentti. Valikoimissamme on tällä hetkellä valokuvakehyksiä, valokuva-albumeita- ja tarvikkeita, peilejä, canvas-tauluja, öljymaalauksia, valokuvatarvikkeita sekä lahjatavaroita.
  • Työskentelemme ISO ja SA8000 standardien mukaisesti.

 

 

Visio

Estancia AB tarjoaa asiakkailleen houkuttelevan valokuvaustuotteiden tuotesortimentin. Tavoitteenamme on, että korkealaatuiset tuotteemme ja ammattitaitomme tekevät meistä asiakkaillemme luotettavan ja vakuuttavan itsestäänselvän vaihtoehdon.

Historia

Örebro Konstförlag perustettiin vuonna 1949 Örebrossa, Ruotsissa. Tuolloin yritys keskittyi postikortteihin ja taidepainatuksiin.

1978 toiminnot muutettiin Värnamoon, jolloin myös aloitettiin kehysten valmistus myyntivalikoimassa olleisiin tauluihin.

2009 pääkonttori muutettiin Smålandstenariin.

2011 Smålandsstenarissa sijaitseva Örebro Konstförlag osti Estancia –nimisen yrityksen ja muutti samalla nimensä Estancia Ab:ksi. Yrityskaupan myötä Estancia Ab pystyi tarjoamaan suuremman valikoiman lahjatuotteita ja valokuva-albumeita asiakkailleen. Aikaisemmin Örebro Konstförlag myi kehyksiä kuluttajille toisin kuin Estancia, jonka maahantuoma lahjatuotteiden valikoima oli houkutteleva. Samana vuonna yritys osallistui ensimmäistä kertaa Formex-messuille Tukholmassa.

2012 yritys muutti uuteen rakennuttamaansa toimitaloon Smålandsstenariin. Valikoimaa kasvatettiin peileillä ja tauluilla.